Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oro Blanco Apartments

   Playa De Las Americas

de la
1608  1598 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: in Tenerife, la 700 de metri de Plaja Troya. Playa de las Américas si Los Cristianos sunt ambele la cativa pasi.

Facilitati hotel: receptie 24h, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, lounge/cameră cu TV comună, piscina in aer liber, bar la piscină, restaurant, bar, snack bar, cafenea, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, teren de joacă pentru copii, bibliotecă, mini-market propriu, magazin de suveniruri/cadouri, terasă, grădină, Wi-Fi gratuit in zonele publice.

Facilitati contra cost: snorkelling, scufundări, darts, tenis de masă, billiard, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, sauna, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, cadă cu hidromasaj/Jacuzzi, masaj, parcare.

Facilitati Studio : pat matrimonial sau twin, baie proprie, cadă sau dus, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, prosoape, aer conditionat, seif (contra cost). ventilator, chicineta, frigider, telefon, TV, canale prin satelit, garderobă sau dulap, uscător de rufe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.