Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Theo este situat pe o colină, la doar 150 de metri de plaja cu nisip din Agia Marina, si oferă o piscină interioară si o piscină in aer liber, un centru de fitness si o sală de jocuri cu biliard. Printre facilitățile de agrement se numără un snack bar la piscină si restaurant cu vedere la Marea Cretei. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in zonele publice.

Camerele de la Theo au aer condiționat, decor elegant, in tonuri de pămant, mobilier din lemn inchis la culoare și balcon cu vedere la grădină sau mare. Fiecare unitate de cazare include frigider, seif și TV cu canale prin satelit. Oaspeții beneficiază de uscător de păr.

Proprietatea servește micul dejun american zilnic la zona de luat masa. Langă piscină puteți să savurați cafea și băuturi pe tot parcursul zilei. Restaurantul proprietății oferă mancăruri grecești și mediteraneene. Masa de cină este cu meniu fix.

Hotelul Theo se află la mai puțin de 9 km de orașul Chania și la 16 km de Portul Souda. Plaja cu nisip, lungă din Platanias este la 1,5 km. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in zona de bar la piscină si există parcare gratuită.

Din cauza măsurilor de prevenire Covid-19, serviciul de curățenie este obligatoriu o dată pe săptămană și poate fi oferit și la cerere in cazul in care doriți efectuarea curățeniei de mai multe ori pe sejur (vă rugăm să informați recepția). Serviciul de curățenie este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie