Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thalassa Beach Resort

de la
1958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja din Agia Marina, la 9 km de Chania, Thalassa Beach Resort este destinat exclusiv adultilor și oferă un centru spa si o piscină cu vedere la mare. Camerele cochete au ferestre din podea pană in tavan cu vedere superbă la mare, la grădină sau la zona continentală.

Camerele elegante sunt dotate cu podea cu parchet si control climateric. Facilitătile media din camere includ TV prin satelit. Băile sunt prevăzute cu cadă, produse de ingrijire a corpului, uscător de păr si oglindă cosmetică. Camerele includ o oglindă de mari dimensiuni.

Restaurantul principal à la carte serveste mancăruri rafinate. La snack bar puteti savura preparate mai usoare, iar taverna de pe plajă oferă gustări cu specific grecesc. Se pot organiza mese private pe plajă.

Centrul spa al hotelului include săli de masaj si o piscină interioară.

Thalassa Beach Resort se află la doar 1 km de drumul national, la 25 km de aeroportul Chania si la 15 km de portul Souda. La complex este disponibilă o mică parcare subterană.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie