Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sirios Village Hotel and Bungalows

de la
2001  1998 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Sirios Village Hotel & Bungalows se află la 4 km de centrul orasului Chania si include o zonă mare de piscină si un teren de tenis, in mijlocul unor grădini luxuriante. Oferă unităti de cazare cu balcon, la 300 de metri de plajă.

Camerele si apartamentele luminoase ale Hotelului Sirios sunt mobilate cu gust. Sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si uscător de păr. Unele unităti de cazare au vedere la Marea Cretei, iar altele au cadă cu hidromasaj.

Oaspetii pot savura preparate traditionale din bucătăria cretană in restaurantul tip bufet al hotelului. De asemenea, există un restaurant à la carte, care oferă o gamă largă de vinuri. Barul Hotelului Sirios este ideal pentru a savura un cocktail seara langă piscină.

Aeroportul International Chania este la 14 km de hotel. Orasul litoral Platanias se află la mai putin de 10 minute de mers cu masina. Accesul la internet WiFi in intreaga proprietate si parcarea privată sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie