Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Marina Beach Hotel

de la
1698 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Giannoulis – Santa Marina Beach este situat pe o plajă lungă cu nisip, in una dintre cele mai frumoase regiuni ale insulei Creta, satul Agia Marina, fiind la doar 8 km de localitatea pitorească renumită Chania.

Format din 3 clădiri, hotelul asigură 212 camere spatioase si confortabile, toate cu telefon cu linie directă, aer conditionat, TV prin satelit, minibar, radio, frigider, baie privată din marmură cu uscător de păr și balcon.

Hotelul Giannoulis - Santa Marina Beach are o sală de fitness și un loc de joacă, iar pe plaja din apropiere se pot găsi facilități de sporturi acvatice.

Micul dejun grecesc cu produse traditionale poate fi savurat in zona de luat masa. Santa Marina are 2 restaurante care servesc o varietate de preparate grecesti traditionale si internationale. De asemenea, sunt disponibile 3 baruri, unul cu TV situat in zona holului, altul la piscină si al 3-lea pe plajă. La un cost suplimentar se oferă un serviciu de transfer cu taxiul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie