Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Platanias Beach Resort & Spa


Descriere

Porto Platanias Beach Resort & Spa 5*

Localizare: situat in zona Platanias, langă mare. Este inconjurat de vegetație luxuriantă și oferind o vedere spectaculoasă asupra Mării Cretei și insulei Sf. Theodor.

Facilitati hotel: 3 piscine, WiFi, bar, piscină interioară incălzită, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și masaje terapeutice, zonă de plajă privată, inchirieri biciclete, curătătorie chimică, spălătorie, umbrele de plajă, baie turcească/baie de aburi, spa și centru de wellness, inchirieri auto, aer condiționat.

Facilitati contra cost: saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și masaje terapeutice, zonă de plajă privată, grătar, inchirieri biciclete, curătătorie chimică, spălătorie, umbrele de plajă, piscina interioară, baie turcească/baie de aburi, spa și centru de wellness, inchirieri auto, minibar.

Facilitati camera: pat matrimonial sau 2 paturi twin, seif, facilități de călcat, frigider, Tv, articole de toaletă, uscător de păr , baie privată cu cadă sau duș, minibar, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie