Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

River Studios Paleokastritsa


Descriere

Studiourile River sunt situate de-a lungul drumului principal care duce spre stațiunea Paleokatrita. Sunt înconjurate de vegetație luxuriantă verde, care oferă un peisaj de vis. La 800 m se află la cea mai apropiată plajă, Lagrota din Paleokastritsa, iar plajă Plajă Agia Triadă la 1 km. În apropierea unității de cazare se găsesc restaurante și un supermarket.

General
Paleokastritsa este una din cele mai renumite destinații turistice din Corfu, fiind locația perfectă pentru cei ce doresc să cunoască partea cea mai frumoasă acestei insule grecești din Marea Ionica. Stațiunea se adăposteste sub pantele abrupte presărate cu livezi măslini, lămâi și portocali și oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje marine din lume.

Localizare
Studiourile River sunt situate de-a lungul drumului principal care duce spre stațiunea Paleokatrita. Sunt  înconjurate de vegetație luxuriantă verde, care oferă un peisaj de vis. La 800 m se află la cea mai apropiată plajă, Lagrota din Paleokastritsa, iar plajă Plajă Agia Triadă la 1 km. În apropierea unității de cazare se găsesc restaurante și un supermarket.

Facilitati studio
Proprietatea oferă unităţi de cazare în sistem self-catering si dispune de gradină, parcare. În grădină sunt disponibile șezlonguri gratuite. Oaspeţii pot folosi gratuit facilitățile de grătar.

Facilitati camere
Studiourile sunt dotate cu chicinetă utilată, minifrigider, balcon, TV, aer condiționat (contra cost), baie proprie cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.