Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYOR CAPO DI CORFU (ex AQUIS CAPO DI CORFU)


Descriere

Recent renovat in 2010, hotelul este situat pe o intinsa plaja de nisip fin. Este perfect pentru cei ce cauta o vacanta linistita la malul marii, dar care, in acelasi timp vor sa fie aproape de actiune, insa nu in mijlocul ei.Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie tenis de camp, tenis de masa, volei pe plaja, sala de fitness, animatie. Hotelul nu accepta animale de companie.

Piscina
Hotelul dispune de o piscina foarte mare pentru adulti, piscina pentru copii, mini tobogane; sezlongurile atat la piscina, cat si la plaja sunt gratuite, prosoape (piscina/plaja - depozit).

Facilitati camere
Camerele dispun de aer conditionat individual, tv LCD satelit, dvd player, telefon, minifrigider, telefon, seif (contra-cost), baie cu cada, uscator de par.

Localizare
Complexul hotelier Aquis Capo di Corfu este situat in Agios Petros, la 2 km distanta de Lefkimi, la 45 km distanta fata de aeroport si la numai 50 m distanta fata de plaja.

Facilitati hotel
Hotelul are 176 camere recent renovate, internet wireless gratuit, laptop (de inchiriat), spalatorie, baby sitting, camera pentru bagaje, magazin de suveniruri, rent a car, loc de joaca pentru copii, mini club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.