Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1118 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la numai 100 de metri de malul mării, Hotelul Sesin oferă o piscină in aer liber si o zonă de plajă privată cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Sunt disponibile o receptie nonstop si Wi-Fi gratuit.

Camerele au aer conditionat, ferestre din podea pană in tavan si podea cu covor. Acestea includ un TV cu canale prin satelit, minibar si o zonă de relaxare cu 2 scaune si o măsută de cafea. Baia oferă un dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Restaurantul à la carte si restaurantul in stil bufet din Hotelul Sesin servesc mancăruri turcesti, italiene si continentale. Puteti savura cina fie inăuntru, fie afară, langă piscină.

Oaspetii se pot mentine in formă in centrul de fitness si se pot relaxa in saună sau in camera de masaj. De asemenea, in sala de jocuri puteti juca tenis de masă, biliard sau air hockey. Sunt disponibile o piscină pentru copii si un loc de joacă pentru copii.

Aeroportul Dalaman se află la 98 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie