Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON AYSCHA

de la
2014  1576 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Papillon Ayscha
Localizare: pe malul marii, la 40 km de centrul orasului Antalya si la 30 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 4 km de statiunea Belek. Dotari camera: Toate camerele sunt dotate cu mocheta, telefon, televizor LCD prin satelit, , minibar, seif, aer conditionat centralizat, ceainic, uscator de par, internet wireless, balcon.Alte informatii: minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare si bere. Camerele Standard au vedere la mare, gradina sau la munte, sunt localizate in cladirea principala la etajele 1-5. Cele 218 camere au suprafata de 28 m, sunt dotate cu 1 pat dublu, 1 pat single, baie cu dus, capacitate 3 persoane.
Executive room au vedere la mare, gradina sau la munte, sunt localizate in cladirea principala la etajele 1-4. Cele 12 camere au suprafata de 40 m, sunt dotate cu 1 pat dublu, baie cu dus, capacitate 2 adulti.
King suite au vedere la mare si o suprafata de 128 m . Cele 5 camere sunt sitate le etajele 4 si 5 si sunt dotate cu 1 bat kingsize, 2 paturi single, baie cu cada si dus, capacitate 2+2 sau 3+1.
Connection suite au vedere la mare, mulnte sau gradina, suprafata 110 m. Cele 64 camera sunt localizate cate una la fiecare etaj si sunt dotate cu 1 pat king size, 1 pat dublu, 1 pat suplimentar, 1 baie cu Jacuzzi si 1 baie cu dus.
Select villa suite: 56 de vile construite in afara cladirii principale, intr- o zona linistita, pentru familiile mai numeroase. Au o suprafata de 43 m, vedere la gradina sau piscina, capacita 2+2 sau 3+1.
Deluxe villa suites au o suprafata de 175 m au o suprafata de 175 m, dispon de piscina privata, baie cu dus, cada si Jacuzzi, au vedere la gradina, 2 paturi king size, 2 paturi single, capacitate maxima 6 adulti.
Presidential villa suites are o suprafata de 403 m, este localizata la 20 m de plaja si dispune de urmatoarele facilitati: sauna, piscina, billiard, fitness, baie cu cada, dus si Jacuzzi, 4 paturi king size, 2 paturi single, are vedere la mare si gradina, capacitate maxima 8 adulti.
Facilitati hotel: restaurant principal cu o capacitate de 776 de persoane, 5 restaurante a la carte (italian, pescaresc, turcesc, oriental, mexican), 7 baruri (lobby bar, beach bar, pool bar, villa poll bar, Ayscha saloon bar, Cafe Harmony, Disco Bar) 5 piscine (din care una este cu tobogane), centru fitness, baie turceasca, sauna, gimnastica in aer liber, aerobic, jocuri in piscina, doua terenuri de tenis, basket, volei, tenis de masa, darts, boccia, volei in apa, mini fotbal, sporturi acvatice nemotorizate, windsurfing, cursuri pentru dansuri turcesti, programe de animatie, muzica live, discoteca, sali de conferinte.Facilitati pentru copii: miniclub (copii 4-12 ani), bufet special in timpul meselor din restaurantul principal, club pentru adolescenti - junior club (13-16 ani), mini-discoteca, piscina exterioara, mini-bowling, mini-darts, animatie in timpul zilei, cinema, camere pentru dormit in miniclub.Servicii cu plata: spalatorie, jocuri computerizate, acces internet, babysitting, bowling, biliard, telefon, servicii medicale, salon de infrumusetare, coafor, masaje, peeling, sporturi acvatice motorizate, inchirieri masini.
Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Alte informatii: - animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.