Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA ADA HOTEL

de la
760  676 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul a fost renovat in 2021 si este localizat in statiunea Alanya, cu o plaja privata cu nisip la 70 m de proprietate, ce reprezinta un avantaj pentru turisti.

Localizare

Hotelul Kleopatra Ada este situat pe plaja Kleopatra; Este la 1 km până în centrul orașului Alanya, 70 m până la plajă, 118 km până la Aeroportul Antalya și 400 m până la stația de autobuz Alanya. 

Taxi, microbuz și autobuz public sunt disponibile pentru transportul dumneavoastră.

Facilitati hotel

Turistii pot beneficia in cadrul hotelului de facilitati precum: piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, pool bar, lobby bar, sala de conferinte, aer conditionat, restaurant, jocuri (tenis de masa, darts, volei pe plaja, sporturi nautice), loc de joaca, Centru Spa, fitness, baie turceasca, camera pentru bagaje, receptie deschisa 24 h, camere pentru persoane cu dizabilitati, umbrele si sezlonguri la piscina.

Contra cost: internet, servicii medicale, sezlonguri, saltele si umbrele la plaja, gustari si bauturi pe plaja, spalatorie, bauturi din import.

Facilitati camera

Camerele sunt echipate cu: balcon (vedere la mare sau la gradina), grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, Tv-satelit, mini-bar gol, seif (contra cost).

info

***Descrierea si pozele au caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )