Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon -mare la camerele cu orientare sud si balcon mic la camerele cu orientare nord, 2 scaune si masuta in balcon, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la bai, plasa impotriva insectelor. Număr total camere: 117 Duble: 117 - toate camerele sunt renovate.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de biliard, terasa.
Locatie:
Hotelul Rodica este situat in nordul statiunii Venus, la 200 m de plaja din nordul statiunii, spre Cap Aurora si la 300 m de plaja din estul statiunii. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in mai multe restaurante si autoserviri din statiunea Venus. Masa se serveste in sistem bonuri valorice si ESTE OPTIONALA. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei/ zi/ persoana Pranz = 20.00 Lei/ zi/ persoana Cina = 20.00 Lei/ zi/ persoana Servicii masa copii: - copiii 0- 12.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 13 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - primul copil cu varsta cuprinsa intre 0- 12.99 ani, achita 50% din valoarea unui loc de cazare fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta intre 0- 12.99 ani achita 30% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar. Pentru un pat suplimentar se achita 80% din valoarea unui loc de cazare. - pentru copiii cu varsta peste 13 ani se va achita 80% din tariful unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Al doilea copil indiferent de varsta achita 30% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.