Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Golden Boutique Hotel - Adults Only (GOLDEN BEACH)


Descriere

Alexandra Golden Boutique este un hotel nou construit, cu arhitectura moderna si design interior minimalist. Este un hotel de lux ce atrage turistii prin stilul sau, fiind ideal pentru cuplurile care vor sa se relaxeze intr-o ambianta prietenoasa si discreta si sa beneficieze de cele mai bune servicii. Hotelul este doar pentru adulti. Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu pat king size, baie spatioasa cu dus, loc pentru servit micul dejun, aer conditionat, halate, papuci, uscator de par, telefon, televizor LCD, DVD player, internet wireless, mini bar, seif, balcon sau veranda.

Facilitati hotel
Hotelul are receptie 24 ore, bar principal, pool bar, piano bar, restaurant gourmet, piscina cu 2 jacuzzi, sala de gimnastica, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, Spa, sala de conferinte si parcare.

Localizare
Hotelul este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei, Golden Beach, o plaja ce are distinctia "steag albastru" pentru calitatea apei si pentru nisipul fin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.