Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPRING ARONA GRAN HOTEL -ADULT ONLY-


Descriere

Hotelul Spring Arona Gran 4* se afla pe promenada golfului Los Christianos, intr-o zona frumoasa si animata, inconjurat de gradini cu vegetatie luxurianta.

Localizare

Arona Gran Hotel 4* este amplasat pe faleza plajei Los Cristianos a superbei insule Tenerife, precum si in apropierea altor plaje cu deschidere la oceanul Atlantic: Chayofita Hill - 14 min, Las Vistas Beach - 18 min, Arona Pyramid - 24 min sau Monkey Park - 24 min. Distanta fata de aeroportul Reina Sofia este de 16 km, iar pentru aeroportul Tenerife nord de 85 km.

Facilitati hotel

  Oferind o priveliste superba la oceanul Atlantic, hotelul Sensimar Arona Gran & Spa se afla la doar 4 km distanta de un teren de golf si ofera numeroase facilitati oaspetilor sai pentru un confort asigurat pe toata durata sederii: 3 piscine (inclusiv interioara), sala de fitness, aer conditionat in toate spatiile publice, terasa, bar, receptie, salon de infrumusetare, wi-fi inclus, centru SPA & wellness (masaj cu pietre, sauna, body scrub, impachetari, tratamente aromaterapie), servicii concierge, room service, salon de infrumusetare, biliard, restaurante. 

Micul dejun sau cina pot fi servite in restaurantele hotelului, "Las Vistas" sau "La Palapa Grill". 

Hotelul ofera acces la 3 piscine si o terasa cu umbrele si sezlonguri, iar spa-ul Thalasso Arona Gran ofera o selectie impresionata de tratamente de corp si faciale, precum si impachetari.  Pe partea de divertisment in incinta hotelului sunt disponibile un Piano bar, Tea room si Disco, precum si diferite programe cu spectacole live.

Facilitati camere

Hotelul Spring Arona Gran 4* are 391 de camere cu vedere laterala la mare sau la piscina si sunt dotate cu televizor, aer conditionat, balcon sau terasa, telefon, papuci si halate, oglinda cosmetica, feon, minibar, seif, prosoape de piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie