Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERATON LA CALETA RESORT & SPA


Descriere

Hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa este alegerea ideala pentru cei care vor o vacanta relaxanta la un hotel de 5*, unde se pot bucura de cele mai diverse facilitati si servicii.

Localizare

Localizat in Costa Adeje in sudul insulei Tenerife, hotelul Sheraton La Caleta Resort & Spa se afla la doar 1.5 km de terenul de golf si la 10 minute de mers cu masina fata de parcul acvatic Siam Park.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: magazin de suveniruri, ren-a-car, club pentru copii, receptie 24h, salon de coafura, asistenta medicala, spalatorie-curatatorie, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, babysitting, camera pentru bagaje, jacuzzi, sala te fitness, sauna, Centru Spa, piscine exterioare incalzite  pentru adulti si copii, mini-golf, Lounge-Club, tratamente corporale, accest la internet, sala de conferinte.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, tv-satelit, telefon cu linie directa, cafetiera, room-service, mini-bar, terasa, seif, aer conditionat internet wi-fi (contra cost), pat exclusivist Sheraton Sweet Sleeper. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lux
Exotic

Locatie