Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHECKIN CONCORDIA PLAYA


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Admiraţi munţii sau Oceanul Atlantic din propria dvs. cameră spaţioasă în acest hotel modern, situat în fermecătoarea staţiune Puerto de la Cruz din Tenerife.

Localizare

Hotelul  este situat in statiunea Puerto de la Cruz, la  5 minute de complexul Lago Di Martianez si la 100 m fata de plaja cu nisip negru. Zona de promenada cu nenumarate restaurante si magazine este la cativa metri de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, bar, terasă, piscină, club si ofera programe de divertisment, bibliotecă si jocuri pentru copii. Facilități contra cost: centru închirieri mașini, internet Wi-Fi, biliard.

Facilitati camere

Camerele sunt recent renovate si dispun de pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, TV, și balcon. Capacitate camere: 2 adulţi + 1 copii (vârsta maximă împlinită 12 ani) sau 3 adulţi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Rent-a-car
Permite animale de companie
Parcare
Fitness
Bar