Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Princess


Descriere

Localizare: este situat la 300 m de plaja Fanabe (considerata una din cele mai bune plaje din Tenerife datorita nisipului fin si a apei), la 50 m de centrul comercial, la 200 m de statia mijloacelor de transport in comun, la 3 km de Playa de las Americas, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). Este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii.
Dotari camere: cele 266 de camere standard sunt dotate cu minibar, televizor, balcon sau terasa, aer conditionat, frigider, baie, uscator de par, telefon, seif.
Facilitati hotel: 3 piscine cu apa dulce (dintre care una climatizabila iarna), sauna (fara cost aditional), masaj (cost aditional), 3 baruri exterioare (Coco Loco, Vitaminas si piano bar), 2 baruri interioare (Honolulu si piano bar), 1 restaurant interior (servire bufet), discoteca (bar Honolulu), gratar, snack bar (Vitaminas), 1 cina tematica/saptamana, meniuri dietetice disponibile la cerere, meniuri pentru copii disponibile la cerere. sala de jocuri, internet corner, coafor, magazin, teren de tenis (cost aditional), teren de squash (cost aditional), ping pong (cost aditional), biliard (cost aditional), salon de spectacole nocturne (bar Honolulu), birou de schimb valutar, serviciu de spalatorie, animatie diurna si nocturna, show-uri profesioniste (de 5 ori/saptamana), muzica live (de 2 ori/saptamana), serviciu medical, inchiriere masini,
Facilitati pentru copii: piscina, animatie pentru copii, loc de joaca, mini-club, meniu special la restaurant baby sitter (la cerere)
Plaja: playa Fanabe se afla la 300 metri de hotel. Umbrelute si sezlonguri contra cost
Tip masa: demipensiune / pensiune completa
Pagina web: http://www.princess-hotels.com/Hotels-Tenerife-hotel-Bahia-Princess-4-stars.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.