Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aguamarina Golf Apartments


Descriere

Descriere: Moderne si primitoare, cu un aspect ce te face cu adevarat sa te simti in vacanta, apartamentele din cadrul Aguamarina Golf Apartments reprezinta o adevarata oaza de relaxare pentru turistii dornici de a alege destinatia perfecta pentru o vacanta linistita.
Localizare: Apartamentele se afla la aproximativ 150 m de plaja din zona Golf del Sur si 8.5 km de aeroportul Tenerife Sud,
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de cafenea, bar, sala de jocuri, magazine, supermarket si stand de ziare. Totodata, clientii au acces la salon de infrumusetare, sala de fitness, sauna, piscina, teren de tenis, tenis de masa, servicii de masaj, zona pentru plaja. Hotelul beneficiaza de loc de joaca pentru copii.
Dotari camere:Camerele sunt dotate cu aer conditionat, sistem de muzica, balcon/terasa, radio, chicineta, minibar (contra cost, la cerere), TV si telefon, acces WiFi (contra cost).
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://www.gemaplayahoteles.com/en/apartamentos-aguamarina-golf/
Clasificarea oficiala: 3 chei

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.