Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alunis


Descriere

HOTEL ALUNIS*** situat in statiunea balneoclimaterica Sovata la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.Centrul spa al Hotelului Alunis ofera o cad cu hidromasaj, tratamente de masaj, un solar si o sala de fitness modern echipata. In timpul iernii, asiguram monitor de schi pentru partia din statiune. Pentru copii, Hotelul Alunia ofera un loc de joaca.
Complexul Alunis pune la dispozitia clientilor: Sali de conferinte (60-80, 150 de locuri); Restaurant modern cu 300 de locuri, in fiecare seara cu muzica live; Bar de zi; Terasa rustica; Sala de fitness modern echipata; Baza de tratament; Conditii de Hidroterapie; Camera de tratament salin; Piscina cu apa sarata si dulce; Saune, Jacuzzi, Solar; Loc de joca pentru copii; Centru de tratament reumatologic si ginecologic (hidroterapie, electroterapie, namol, parafina, masaj); Parcare privata.
Pe langa serviciile turistice, turistii pot beneficia si de tratamente cu aerosoli salini in incinta salii de tratament salin din complexul Alunis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.