Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Regal - un spatiu primitor, o atmosfera calda, un design studiat pana in cele mai mici detalii, toate acestea pentru o vacanta regala.
Situat in Sinaia, pe drumul catre "Cota 1400", Hotel Regal ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.
Descriere camere:
Numar total camere: 15. Dotari: TV -dormitore cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, bucatarie americana complet utilata, baie cu Jacuzzi, balcoane si Internet Wireless Apartamente: 15 - 7 APARTAMENTE STANDARD - cu o suprafata de 50 mp, acest tip de apartament dispune de un dormitor cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, doua balcoane si Internet Wireless. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti si 1 copil sub 12 ani. 6 APARTAMENTE FAMILIALE - cu o suprafata de 90 mp, este impartit in doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet Wireless. Capaxitate maxima de cazare 5 adulti si 1 copil sub 12 ani. 2 DUPLEXURI - cu o suprafata foarte mare, de 240 mp, intins pe doua nivele, impartita in trei dormitoare cu pat matrimonial si bai proprii cu Jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un lounge la etaj, o baie si Internet Wireless. De asemenea, apartamentul dispune de 5 balcoane, cu vedere panoramica pe 3 laturi. Capacitate maxima de cazare 6 adulti si 2 copii.
Locatie:
Toate apartamentele sunt spatioase, mobilate cu bun gust, cu o atmosfera placuta si cu vedere spre 2 parti ale hotelului. Datorita locatiei speciale se poate admira o priveliste minunata si se poate garanta un sejur memorabil. Acces internt Wi-fi gratuit. Acces la gradina hotelului - cu posibilitate de barbeque. Parcare privata gratuita ( nu este necesara rezervare).
Politici:
La receptia hotelului se achita taxa de statiune in valoare de 2.50 Euro/persoana. Check-in de la ora 14:00 si check-out pana la ora 12:00.
Servicii masa:
Hotelul nu dispune de restaurant. Se poate asigura, optional, mic dejun continental cu servirea in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.