Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel MAREA NEAGRA


Descriere

Daca doriti sa petreceti momente de relaxare, admirand spectaculoasa priveliste a Muntilor Bucegi sau sa respirati aerul proaspat de munte, Hotel Marea Neagra reprezinta, cu siguranta, alegerea perfecta. Hotelul Marea Neagra este situat in Sinaia, cartierul Furnica, la o plimbare de 9 minute de Castelul Peles si Gradinile Regale, precum si la o plimbare de 15 minute de Manastirea Sinaia.
Hotelul reuseste sa impresioneze, atat prin calitatea serviciilor sale, cat si prin calitatea si promptitudinea personalului, care va fi mereu la dispozitia dumneavoastra; serviciu receptie 24h din 24, bar deschis non-stop. Toate camerele spatioase de la Hotelul Marea Neagra dispun de minibar, TV cu canale internaționale,baie cu dus, balcon. Majoritatea camerelor ofera vedere la muntii Bucegi. La cerere se pot asigura paturi suplimentare. Micul dejun poate fi servit intr-un lounge sau in confortul propriei camere. Alte facilitati includ: acces gratuit la Wi-fi in toata locatia, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, o sala de conferinte, o sala de mese de 70 locuri unde, la cerere, se pot organiza mese festive. Punctul de plecare al telecabinei catre teleschiul Cota 1400 este situat la 1 km de hotel, statie de autobuz se afla la doar 25 m, iar centrul stațiunii este la 1,5 km.
Descriere camere:
Capacitatea de cazare este de 68 de locuri, dispuse in 34 camere (17 camere duble matrimoniale si 17 camere duble twin). O parte din camere au vedere spre munte ( se achita supliment pentru vedere spre munte). Camerele spatioase permit introducerea pana la 2 paturi suplimentare. Dotari: minibar, TV cu canale internaționale, telefon, baie cu dus, uscator de par, spatiu de relaxare cu masuta si 2 fotolii, balcon, acces gratuit wi-fi.
Locatie:
Hotelul Marea Neagra este situat in Sinaia, cartierul Furnica, la o plimbare de 9 minute de Castelul Peles si Gradinile Regale, precum si la o plimbare de 15 minute de Manastirea Sinaia.
Servicii masa:
Restaurant propriu, capacitate 70 locuri, posibilitate servire mic dejun bufet suedez.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta, capacitate de 40 locuri. Dotari: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, laptop, consumabile, internet wireless, acces copiator, lumina naturala partiala. Dimensiuni sala: 12 m lungime, 4 m latime, 2.5 m inaltime.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.