Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Motel Perla Sigheteana (Sighetu Marmatiei)


Descriere

Motel Perla Sigheteana are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse in 12 camere.Fiecare camera este dotata cu: TV prin cablu, internet wireless, telefon, minibar, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, balcon (exceptie facand camerele familiale).
Restaurantul Perla Sigheteana va asteapta cu deliciose preparate menite sa va incante simturile. Doriti sa savurati o cina rafinata alaturi de cinava drag sau sa va impresionati partenerul de afaceri cu o gustoasa masa traditionala Sunteti bineveniti in orice moment in restaurantul nostru cu o capacitate de 200 de locuri, unde aromele imbietoare ale bucatariei romanesti internationale va vor purta simturile intr-o calatorie de neuitat in lumea artei gastronomice.
Barul modern dotat cu TV prin cablu, este locul ideal pentru a va delecta cu unele bauturi sau vinuri rafinate sau pentru servirea unei cafele cu aroma deosebita.
De asemenea veti putea savura o bere rece sau un cocktail racoritor intr-o zi torida de vara in gradina noastra, special amenajata pentru acest anotimp, cu o capacitate de 80 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.