Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESTREYA PALACE & RESIDENCE

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Estreya Palace face parte din Complexul hotelier Estreya și se remarcă prin serviciile și facilitățile de calitate, asigurând astfel oaspeților săi o vacanță frumoasă și relaxantă.Piscina:
Hotelul dispune de o piscină exterioară spațioasă și terasă cu șezlonguri și umbreluțe de soare.

Facilitățile hotelului
Oaspeții acestui hotel vor avea la dispoziție servicii și facilități de calitate precum: recepție, seif, schimb valutar, restaurant cu preparate din bucataria locală cât și cea internațională, lobby bar, acces la internet, salon de coafor, servicii medicale și o frumoasă grădină. Hotelul pune la dispoziția oaspeților care vor să aiba parte de momente de relaxare - serviciile unui Centru Spa&Welness precum: diferite tipuri de masaj, shiatzu, tratamente pentru îngrijire și înfrumusețare, saună, baie de aburi, jacuzi și camere de relaxare.

Facilitățile camerelor:
Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi camere duble standard (suprafață de 26 mp) și apartamente (suprafață de 45 mp).Camerele duble sunt frumos mobilate și dispun de facilități precum: TV-satelite, aer condiționat, acces WLAN, minibar, baie proprie cu cadă sau duș, uscător de par și balcon. Apartamentele sunt constituite din 2 camere conectate printr-o ușa.Acestea dispun de pat matrimonial, canapea extensibilă pentru 2 persoane, baie proprie cu cadă sau duș, uscător de păr, Tv-satelite, acces la WLAN, minibar, aer condiționat și balcon spațios.

Localizare:
Hotel Estreya Palace este situat în centrul stațiunii St Constantin și Elena, la 100 m distanță de stația de autobuz și 200 m de plajă.

Facilități pentru copii:
Cei mici vor avea la dispoziție o piscină și Mini Club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.