Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Dolphin are o pozitie excelenta si promite cele mai bune conditii pentru o vacanta reusita la malul marii Negre. Hotelul a fost recent renovat.Facilitati camere
Camerele dispun de aer condiționat, baie cu duș, uscător de păr, cablu TV, telefon, seif, 2 paturi twin și o canapea extensibilă. Studio-urile sunt camere mai mari cu zonă de living, fără perete despărțitor, paturi matrimoniale și băi cu cadă.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, bar de zi, bar în lobby, bar la piscină, bar pe plaja “South Beach”, WiFi la piscină, în lobby, pe plaja “South Beach”, animație pentru copii zilnic, meniuri tematice pentru copii, parc de aventură pentru copii, show-uri pentru adulți (seara). Hotelul pune la dispoziția turiștilor 2 șezlonguri și 1 umbrelă/cameră(gratuit), la piscină și pe plaja “South Beach”(în limita disponilității).Hotelul nu acceptă animale de companie. Parcare gratuită.

Localizare
Hotelul este situat în Constantin și Elena, în complexul Grand Varna, la 150m distanță de plajă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.