Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel CUPIDON, amplasat paralel cu tarmul marii , dispune de o terasa de vara incantatoare, iar in sezonul de vara va puteti bucura de programul artistic .
CAMERE COMPLET RENOVATE IN 2015!
Descriere camere:
Număr total camere: 200 Duble: 200 Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, mobilier nou, geam termopan. Camera Standard include un pat matrimonial si o canapea neextensibilă cu dimensiunile de 150X70cm. Aceasta are balcon cu vedere spre statiune. Camera Standard cu vedere la mare include un pat matrimonial si o canapea neextensibilă cu dimensiunile de 150X70cm. Aceasta are balcon cu vedere la mare. Camera Superioara cu vedere la mare include un pat dublu si un fotoliu extensibil. Aceasta are balcon cu vedere la mare.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, bar de zi, terasa de vara(3000 mp) cu program artistic, 2 lifturi. In apropiere se afla Aqua Parc Cleopatra- acces contra cost. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - piscina adulti si o piscina copii, acces gratuit. Servicii gratuite: Transmitere corespondență, trezire la ora solicitată, transmitere mesaje telefonice, cameră bagaje, păstrarea obiectelor de valoare în seif la recepție, păstrarea și restituirea obiectelor uitate, comenzi taximetre, șah, table, rummy, cărți de joc, tenis de masă. Plaja privata. Sezlongurile vor fi alocate dupa cum urmeaza: Camerele Standard si Standard cu vedere la mare: Toti turistii cu varsta de peste 6 ani beneficiaza de sezlong pe plaja pe toata durata sejurului. Camera Superioara cu vedere la mare: Toti turistii cu varsta de peste 6 ani beneficiaza de sezlong aproape de tarm pe toata durata sejurului. Nu se accepta animale de companie
Servicii masa:
ALL INCLUSIVE In cadrul Restaurantului Cupidon, masa este servită în sistem bufet, cu un meniu variat, preparatele având specific românesc și european. Preparatele includ: supe și ciorbe, aperitive, salate, preparate la grătar și cuptor, pește, garnituri și diverse preparate din legume, paste, fructe, preparate specifice de mic dejun, pizza, prăjituri, diverse dulciuri. In timpul meselor sunt disponibile diferite băuturi alcoolice și non-alcoolice (bere la draft, selecție de vinuri, băuturi spirtoase, sucuri, cafea, ceai, apă plată sau minerală). Micul dejun se servește zilnic între orele 07:30 și 10:00 Prânzul între orele 12:30 și 15:00 Cina între orele 19:00 și 21:00. Se acordă alte gustări intre orele 11:30 – 12:30 și 18:00 – 19:00. Turiștii beneficiază de pranz si cină în ziua cazării și de mic dejun în ziua plecării. Barul terasei este deschis între orele 09:00 – 22:00. Aici se pot servi băuturi alcoolice si non-alcoolice (cocktailuri, bere la draft, selecție de vinuri, băuturi spirtoase, sucuri, cafea, ceai, apă plată sau minerală). Produsele sunt oferite pentru a fi consumate pe terasă cât și în zona piscinei. Turiștii trebuie să poarte brățara pe care o primesc în momentul sosirii pe toată durata sejurului. Brățara se predă la sfârșitul șederii. Nu este permisă introducerea sau scoarerea din incinta restaurantului și a terasei a mancărurilor, băuturilor sau a veselei. Produsele oferite în sistemul „All Inclusive” se vor consuma în restaurantul complexului și în zonele desemnate, în perioada șederii. Este interzisă înstrăinarea produselor altor persoane care nu beneficiază de pachet. Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor „All Inclusive”. Activarea unei noi bratari implica achitarea unei taxe in valoare de 200 de lei. Hotelul își rezervă dreptul de a decide asupra sortimentelor de băuturi și alimente pe care le va oferi turiștilor. Băuturile servite la Lobby-bar și la beach-bar sunt contra cost și nu sunt incluse in pachetul „All Inclusive”. Clienții hotelului pot beneficia de reducere la achiziționarea produselor din aceste baruri. Serviciile de masă impreună cu accesul la piscină si plajă sunt disponibile incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii. Cazarea se va face in functie de disponibilitatea camerelor, cel târziu până la ora 17.00.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): CAMERA DBULA: capacitate maxima 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 15.99 ani. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (un pat suplimentar asigurat- canapea neextensibila sau fotoliu extensibil). - copiii cu varsta cuprinsa intre 6- 15.99 ani achita 72.60 Lei/ noapte/ copil si beneficiaza de un pat suplimentar (un pat suplimentar asigurat- canapea neextensibila sau fotoliu extensibil) si masa. Nu se accepta al treilea adult in camera. La cazarea copiilor se acordă un set de lenjerii. Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in. Copii trebuie să poarte brățara pe care o primesc în momentul cazării pe toată durata sejurului. Brățara se predă la sfârșitul șederii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.