Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA TOLEDO


Descriere

Pensiunea TOLEDO este recomandata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri, pentru linistea zonei si peisajele minunate imbinate printr-un confort deosebit.
Pensiunea Toledo*** prezinta o buna varianta de cazare din Predeal, fiind situata intr-o zona linistita si pitoreasca a statiunii, fiind usor accesibila din centru. Un alt avantaj al pensiunii este diversitatea camerelor: apartamente si camere triple, fiind potrivita pentru familiile cu copii sau grupuri de prieteni. Pensiunea Toledo*** este o alegere buna de petrecere a sarbatorilor de iarna la Predeal (Craciun sau Revelion), dar si a concediului de vara (drumetii, mountain bike).
Descriere camere:
5 camere duble standard (4 camere cu pat matrimonial si 1 camera cu paturi twin) 3 camere duble DELUX (pat matrimonial si canapea extensibila). 1 apartament standard cu pat matrimonial si canapea extensibila, 1 apartament DELUX cu pat matrimonial si 2 canapele extensibile, 1 apartament la mansarda cu 2 paturi matrimoniale si canapea neextensibila. ACCESUL IN APARTAMENTUL DE LA MANSARDA ESTE MAI DIFICIL PENTRU CA SE FACE PE O SCARA SPIRALATA si nu este recomandat familiilor cu copii mici.
Politici:
La receptie se achita taxa de statiune. Animalele de companie nu sunt acceptate in pensiune.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Toledo 3 stele in sistem meniu fix.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.