Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul RUIA se afla in cea mai populara statiune montana din Romania, Poiana Brasov.
Hotelul este situat intr-o zona cu multa liniste si totodata aproape de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu. Se remarca prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.
Descriere camere:
Numarul total de camere este de 30, dintre care 20 camere duble clasificate la 3* si 4* (se pot valorifica in regim single), 8 apartamente junior suite si 2 apartamente president suite. Dotari camere:TV, minibar, baie cu dus, uscator de par. Apartamentele junior dispun de dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant (capacitate 90 locuri), loc de joaca pentru copii, terasa acoperita cu barbeque, bar de zi, sala de conferinta (capacitate 45 locuri). Numarul total de camere este de 30, dintre care 20 camere duble clasificate la 3* si 4*, 8 apartamente junior suite si 2 apartamente president suite.
Politici:
Taxele de statiune se achita la receptie.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu - capacitate 90 locuri.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: o sala cu capacitate de 45 locuri dotata cu: videoproiector, flipchart, conexiune internet wifi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.