Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ALL SUITE RESORT


Descriere

Hotelul ofera clientilor sai facilitati si conditii bune de cazare pentru o vacanta linistita la malul marii Negre.Facilitati camere
Complexul are camere duble(26mp), apartamente cu 1 dormitor(63mp), apartamente cu 2 dormitoare(90mp). Camerele duble au fie 2 paturi twin, fie un pat matrimonial, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif(contra cost), WiFi(contra cost), baie cu dus, uscator de par. Patul extra poate fi pat de o persoana sau canapea extensibila. Apartamentele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, balcon, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif(contra cost), WiFi(contra cost), minibar, farfurii, cuptor, masina de spalat.

Facilitati hotel
Sunrise All Suites a fost contruit in 2009, renovat in 2016, are 4 cladiri, 7 etaje, 12 lifturi, 300 unitati de cazare. Complexul ofera restaurant principal, restaurant a la carte, bar in lobby, bar la piscina, 3 piscine exterioare, exchange, magazine, zona de joaca, inchiriere biciclete, masini, mese de billiard, WiFi in zonele publice, sala de conferinte.

Localizare
Se afla la 2 km de centrul statiunii Obzor, la aproximativ 250 m fata de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.