Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Reina Del Mar este situat chiar pe plaja statiunii Obzor, la 1 km de centrul resort-ului.

Facilitati hotel

Reina Del Mar pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, 2 restaurante principale tip bufet, restaurant a la carte, 2 lobby baruri, snack bar, restaurant cu autoservire, piscina exterioara, piscina interioara, piscina separata pentru copii, centru SPA & Wellness, parcare pazita gratuita, Wi-Fi gratuit, programe de animatie, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja, beach club, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, kids club, asistenta medicala, salon de infrumusetare, teren de tenis.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Reina Del Mar dispun de aer conditionat, Wi-Fi gratuit, seif, telefon, televizor cu programe prin cablu, mini bar (gratis), facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, baie cu dus si chiuveta dubla, articole de toaleta si cosmetice de lux, oglinda cosmetica, halat de baie, papuci de casa, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Sporturi
Piscina interioara
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala

Locatie