Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL OASIS (dublat)


Descriere

Park Hotel Oasis se afla la 2 minute de mers pe jos de plaja. Amplasat chiar langa plaja din Nesebar, la 1 km de orasul vechi, Park Hotel Oasis are o piscina in aer liber, un parc mare de 11.200 m si un restaurant a la carte cu terasa. Hotelul ofera acces direct la plaja.

Capacitate: 72 camere duble si apartamente, dispuse pe 4 etaje.
Camera dubla: pat dublu sau 2 paturi twin, canapea extensibila, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), frigider, baie cu cada si dus. Camerele au vedere spre mare si spre parc.
Apartament 1 dormitor: pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), frigider, baie cu cada si dus.
Apartament 1 dormitor lux: pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), frigider, baie cu cada si dus.
Facilitati: restaurant principal, restaurant a-la-carte, restaurant pe plaja, meniu vegetarian, meniu pentru copii, piscina exterioara, biliard, minigolf, centru wellness, cabinet medical, fitness, masaj, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, schimb valutar, nu se accepta animale de companie, parcare (contra cost).
Pentru copii: piscina pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, patut pentru copii (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.