Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complet renovat, urmarind cele mai noi tendinte ale designului si arhitecturii moderne, HOTELUL RECIF este locul ideal de vacanta, situat in centrul Statiunii Neptun.

Descriere camere:
Număr total camere: 162 Duble: 160 Apartamente: 2 - compuse din living si dormitor Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), internet -wireless gratuit in ariile publice, terasa, gradina, bar la piscina, loc de joaca pentru copii. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber Observaţii Accesul cu animale de companie este strict interzis.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in saloanul de mic dejun si pe terasa hotelului. Mesele de pranz si cina se pot servi pe baza bonurilor de masa in doua restarurante situate in statiune. Turistii au optiunea de a cheltui aceste bonuri de masa, la pranz, si la restaurantul hotelului Recif unde se va servi un meniu fix, zilnic diferit. Mic dejun = 23.00 lei/zi/persoana Pranz = 45.00 lei/zi/persoana Cina = 45.00 lei/zi/persoana.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun daca nu se solicita pat suplimentar. Daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani neimpliniti, achita 25.80 Lei/ noapte, taxa utilitati si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat. In cazul in care se solicita pat suplimentar se achita 50% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 10-16 ani neimpliniti achita 39.60 Lei/ noapte, taxa utilitati si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat. In cazul in care se solicita pat suplimentar se achita 50% din tariful de cazare pentru un adult si mic dejun integral. Intr-o camera dubla se accepta maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.