Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELENA


Descriere

Elegantul hotel de 4 stele Elena este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur , la aproximativ 180 m distanta de plaja.Servicii masa
All Inclusive – mic dejun, pranz si cina in sistem bufet, gustari dimineata si dupa amiaza, ceai, cafea la barurile hotelului, cina festiva o data la 7 zile. Meniu special pentru copii sau pentru vegetarieni. Bauturile alcoolice si nealcoolice locale sunt incluse.

Alte activitati
Sala fitness, tenis de masa, gimnastica acvatica, aerobic, darts, volei pe plaja. Hotelul dispune de echipa de animatie ziua si seara, mini club pentru copii.

Sporturi
Piscina interioara si exterioara, cu sectiune pentru copii, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape la piscine.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o sala de conferinta cu 120 locuri, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, cocktail bar, bar la piscina. Servicii masa : Ultra All Inclusive – mic dejun, pranz si cina in sistem bufet, gustari dimineata si dupa amiaza, ceai, cafea la barurile hotelului, cina festiva o data la 7 zile. Meniu special pentru copii sau pentru vegetarieni. Bauturile alcoolice si nealcoolice locale sunt incluse.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camera duble cu vedere la mare si la parc, camere single, studiouri mici si camere familii. Hotelul are 176 camere duble cu posibilitati de cazare pana la 2 adulti si 2 copii si 17 studiouri pentru 3 adulti si 2 copii. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar – contra cost, telefon direct, seif, grup sanitar propriu cu cabina de dus sau cada, uscator de par.

Localizare
Elegantul hotel de 4 stele Elena este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur , la aproximativ 180 m distanta de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.