Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIETA PALACE


Descriere

Construit in anul 2007, Hotelul Marieta Palace 4* este remarcabil prin stilul unic, arhitectura moderna alaturi de eleganta si originalitatea statiunii. Facilitati camere
Eleganta, atitudine amiabila si confort sunt lucrurile de care va veti lovi chiar la intrarea in hotel; 88 de camere mobilate luxos si 16 apartamente stau la dispozitia oaspetilor pe tot parcursul anului, cu mobilier confortabil si toate conditiile unui hotel modern european - aer conditionat centralizat, telefon direct, TV prin satelit, conexiune la internet, mini-bar, seif, balcon.

Facilitati hotel
La hotelul Marieta Palace 4* puteti beneficia de facilitati ca: room-service, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri, garaj subteran gratuit. Marieta Palace ofera, de asemenea, posibilitati bogate de divertisment: sala de bowling, biliard, snooker, jocuri, restaurant, cocktail-bar/lobby-bar/ deschise 24h/zi si discoteca cu stiluri diferite de muzica, care este deschisa tot sezonul de vara. De asemenea, va puteti rasfata in centrul Spa & Wellness al hotelului care cuprinde 7 cabinete terapeutice, jacuzzi, baie turceasca, sauna cu infrarosii, baie de aburi, solar. Sala de fitness este complet echipata pentru a antrena atat incepatori cat si avansati.

Localizare
Marieta Palace 4* este un hotel nou situat in imediata apropiere a celor mai aglomerate strazi comerciale din Nessebar si la numai 500 m distanta fata de cele mai pitoresti plaje de la Marea Neagra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.