Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Amfiteatrul Transilvania


Descriere

Amfiteatrul Transilvania este un complex ecologic amenajat pe un domeniu de 100 ha. Camerele sunt situate in cladiri vechi de 200 de ani restaurate, unde in trecut se depozita fanul.

Vopseaua folosita pentru interiorul unitatilor de cazare este realizata manual din plante si fructe. In plus, camerele au tavan cu grinzi si mobilier functional, fabricat din lemn si alte materiale naturale.

Toate camerele dispun de paturi comfortabile si baie cu dus. Pentru a pastra autenticitatea locului, s-a renuntat la televizoare in camere, astfel incat oaspetii pentru o perioada de timp se pot detasa de restul lumii.

Amfiteatrul Transilvania asigura preparate proaspete, pregatite in mare parte cu ingrediente care provin de la fermele si gradinile din cadrul proprietatii. Exista si optiuni pentru oaspetii vegani sau vegetarieni. Puteti degusta seva de mesteacan, vin de casa, ceaiuri de plante si fructe, precum si bauturi alcoolice traditionale din fructe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.