Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Astoria


Descriere

HOTEL COMPLET RENOVAT IN ANUL 2015.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LED, minibar, baie cu dus, internet -wi-fi, pat matrimonial. Camerele hotelului NU sunt prevazute cu balcon. Număr total camere: 190 Duble: 190
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -in limita locurilor disponibile, supravegheata video, internet -wi-fi gratuit in hotel si restaurant, pastrare obiecte de valoare, bar de zi in restaurant, bar la parter, lift. Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcatorie. Servicii fara plata: pastrarea obiectelor de valoare, servicii de printat sau copiat documente.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Grand Astoria, categoria 3 stele mic dejun in sistem bufet suedez, iar mesele principale sistem BONURI VALORICE. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana in perioada 03.05-21.07 / 01.09-15.09 respectiv 25 lei/zi/persoana in perioada 22.07-31.08; Bonuri valorice de 70.00 Lei/ zi/ persoana Pentru mesele de pranz si cina copiii achita 50% din valoarea mesei daca au varsta intre 0-14 ani neimpliniti si 100% din valoarea mesei daca au varsta peste 14 ani. Restaurantul dispune de linie cu autoservire.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. In cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun , copiii beneficiaza de mic dejun gratuit. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0-14 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat se achita 50% din tariful pentru un adult; In cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun , copiii achita mic dejun integral conform perioadei. - un copil peste 14 ani sau al treilea adult achita 50% tarif de adult cu pat suplimentar asigurat si 100% din valoarea micului dejun ( conform perioadei).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.