Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel APOLLO este un hotel de 2 stele care dispune de dotari si ofera servicii de 3 stele.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, telefon, pardoseala din gresie. Număr total camere: 114 Duble: 114 camere cu doua paturi.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, 3 nivele (camere numai la etaj), camera de bagaje, bar, terasa. Observaţii: nu se accepta animale de companie. Hotelul nu accepta accesul cu produse alimentare si bauturi alcoolice achizitionate din exterior si consumul acestora in camera. Fitness/Wellness/Sport: sala fitness sauna, masaj. Servicii contra cost: sauna, masaj, spalat, calcat, telefon, fax, sala conferinte.
Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii, la 100 m de plaja. Plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez. Mic dejun = 40.00 Lei / zi / persoana; Mic dejun copii : - copiii 0- 12 ani neimpliniti : 16 lei/zi/copil - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): In camera dubla se accepta maxim : - 2 adulti si 2 copii 0- 12 ani neimpliniti sau 2 adulti 1 copil 0 - 12 neimplinti sau doi adulti si 1 copil peste 12 ani. - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; daca se doreste pat suplimentar se va achita 60% din tariful de cazare pentru un adult; - al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 12 ani neimpliniti achita 60% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat. - un copil cu varsta peste 12 ani va achita 60% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat. Pentru acordarea facilitatilor, in momentul cazarii se va prezenta o copie dupa certificatul de nastere al copilului / copiilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.