Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FERGUS STYLE PALMANOVA -ADULT ONLY-


Descriere

Hotelul Fergus Style Palmanova (Adults Only) a fost complet renovat in 2016 si reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine luxul si eleganta cu vederile de neegalat si briza racoroasa a marii.

Puncte forte
- Situat la malul marii- Camere primitoare si confortabile- Piscina exterioara- Parcare privata gratuita (disponibila la o locatie din apropiere)

Localizare
Hotelul Fergus Style Palmanova este situat la malul marii langa Blue-Flag Es Carregador Beach, intr-o zona rezidentiala din Palmanova. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul Central Katmandu (la 1.5 km de hotel), Wave House (la aproximativ 2 km de hotel), Acvariul Marineland Majorca (la 2.2 km de hotel) si Parcul Acvatic de Distracii Aqualand (la aproximativ 2.7 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 17 km fata de hotel.

Plaja
Blue-Flag Es Carregador Beach este o plaja lunga cu nisip fin si auriu situata intre Son Caliu si Torrenova. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul Fergus Style Palmanova, se numara: camera pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, lfit, seif unde se pot depozita obiectle de valoare (contra cost), schimb valutar, internet wireless gratuit, spatiu pentru depozitarea bagajelor, access pentru persoanele cu dizabilitati, aer conditionat si incalzire, restaurant in incinta hotelului precum si o cafenea, snack-bar, sauna, diferite tipuri de masaj (contra cost), club de noapte, inchirieri biciclete (contra cost), transfer aeroport (contra cost), terasa la soare, centru wellness & spa, sala de fitness, inchirieri de masini (contra cost), camere cu facilitate pentru persoane VIP, serviciu de concierge.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 93 camere spatioase si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 19 metri patrati si sunt dotate cu: aer conditionat, seif, vedere catre plaja/gradina, televiziune prin cablu si telefon, aparat pentru cafea, balcon, minibar si birou, seif, priza langa pat, baie private si uscator de par, dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )