Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG Java


Descriere

Hotelul, complet renovat in anul 2013 cu un design modern si elegant, ofera oaspetilor sai o atmosfera relaxanta si placuta la numai 80 metri distanta de plaja. Hotelul reprezinta alegerea ideala atat pentru o pauza din stressul cotidian cat si un loc potrivit pentru intalnirile de afaceri.

Localizare
Java Hotek se afla la aproape 2 km distanta de aeroportul Palma de Mallorca si la mica distanta de plaja. Centrul orasului Palma este usor accesibil datorita serviciului de transport in comun.

Puncte de interes
-> Palma Aquarium
-> Orasul Palma de Mallorca
-> Valdemossa
-> Pesterile Drach

Atu-uri
-> Renovat in 2013
-> Ideal pentru relaxare
-> Situat la 80 m de plaja

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant cu aer conditionat, bar, terasa, sala de jocuri cu TV, internet wireless in toate zonele publice ale hotelului gratuit, internet cafe, gradini, piscina exterioara cu terasa unde se afla sezlonguri si umbrelute si zona de relaxare, prosoape la piscina, centru wellness / Spa ce dispune de: sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tematice, piscina interioara incalzita, jacuzzi, zona de relaxare, masa si sala de fitness.

Tipuri de camere
-> Single
-> Single sea view
-> Double
-> Double superior
-> Double sea view
-> Double with premium terrace

Dotari camere
Toate cele 249 de camere puse la dispozitie de catre hotel sunt confortabile, cu parchet, baie cu cada /dus, uscator de par, cosmetice in baie, toate camerele sunt dotate cu Tv LCD prin satelit, acces la internet wireless, telefon, min bar, seif, aer conditionat / incalzire centralizata, balcon (unele au terasa), majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2EUR

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.