Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 55 Duble: 55
Descriere facilitati:
2 nivele, parcare proprie.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, langa hotelurile Iris- Nalba- Mimoza. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Violeta, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 lei / zi / persoana; Pranz = 40.00 lei / zi / persoana; Cina = 40.00 lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 11 ani neimpliniti 100% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; patul suplimentar este 50% din tariful pentru un adult. - copiii cu varsta peste 12 ani achita 40% din tariful de cazare pentru un adult, fara pat suplimentar si 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat; Se admit maximum 3 copii in camera cu 2 adulti cu un singur pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.