Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL CASTLE


Descriere

Luxosul hotel Royal Castle din Elenite inaugurat pe 1 Iulie 2010, dispune de aproape 500 camere si va fi cel mai modern si luxos hotel de pe litoralul bulgaresc.Facilitati camere
Hotelul are 8 etaje si ofera cazare in 53 camere duble (30 m²), 73 studiouri (50 m² si 64 m²), 4 apartamente (83 m²), 4 apartamente luxury (103 m²) si 3 VIP Suites (140 m²). Toate camerele dispun de: grup sanitar, TV-satelit, minibar, aer conditionat, seif, balcon, telefon, radio, uscator de par.

Localizare
Luxosul hotel Royal Castle din Elenite inaugurat pe 1 Iulie 2010, dispune de aproape 500 camere si va fi cel mai modern si luxos hotel de pe litoralul bulgaresc. Hotelul este situat in satul de vacanta Elenite, aproape de plaja, si reprezinta o mare atractie pentru cei mai pretentiosi turisti de pe litoralul Marii Negre.

Facilitati hotel
Restaurant principal, 3 restaurante a la carte (Sozopol, Talyana si Sun Shine), lobby bar, piscina interioara si exterioara, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sauna, masaj, solar, SPA, internet in lobby, lift, centru medical, tenis de masa, biliard, teren de tenis, sala de conferinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.