Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Neptun


Descriere

Complexul Neptun- Eforie, amplasat la aproximativ 150 m de plaja Debarcader in Eforie, ofera cele mai bune conditii de cazare din zona Eforie Nord.
Hotelul Neptun-Eforie (construit in 1923 si renovat in 2017 complet si 100% dupa standarde), a gazduit de-a lungul vremii personalitati precum Imparateasa Maria Tereza a Austriei. Astazi, prin serviciile si facilitatile pe care le ofera, Hotel Neptun- Eforie Nord se adreseaza oricui iubeste marea si doreste sa se bucure de o vacanta frumoasa.
Descriere camere:
Număr total camere: 57 Single: 4 Duble: 39 - dintre care 29 camere duble standard si 10 camere duble superior; Camerele duble superior au suprafata mai mare decat cele standard. Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor. Capacitatea maxima este de 4 persoane (adulti sau copii). Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele superior, internet -wi- fi.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), internet -wireless, spațiu pentru bagaje.
Politici:
Cazarea începe la ora 14:00 şi se termină la ora 10:00 în ziua plecării.
Servicii masa:
Micul dejun se asigura in Restaurantul propriu, in sistem buffet suedez.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani se achită 30.75 Lei/ noapte. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita 30.75 Lei/ noapte fara pat suplimentar asigurat. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 ani achita 49.20 Lei/ noapTe, fara pat suplimentar. Hotelul nu asigura paturi suplimentare in camerele duble.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.