Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Althea Village se află la 600 de metri de plaja din Agioi Apostoloi. Oferă 4 piscine, un restaurant traditional, o sală de sport si două baruri, precum si diferite tipuri de spatii de cazare, toate cu balcon privat.

Camerele, apartamentele si suitele Althea Village sunt amenajate in stil traditional si toate sunt prevăzute cu balcon privat, aer conditionat, frigider, TV prin satelit, telefon si seif.

Oaspetii au la dispozitie 2 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii si o terasă spatioasă cu sezlonguri si umbrele.

Taverna traditională Aktaion oferă preparate din bucătăria cretană. Snack barul Elia de langă piscină serveste băuturi, cocktailuri sau gustări la umbra unui măslin bătran.

Barul Artemis oferă mese de ping-pong, mese de biliard si jocuri electronice. De asemenea, Althea Village include un loc de joacă si o sală de sport.

Centrul orasului Chania este la 4 km distantă, fiind conectat prin intermediul serviciilor regulate de autobuz. La distantă mică de Althea Village, oaspetii au la dispozitie sporturi nautice, echitatie si facilităti de minigolf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie