Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati hotel
Lista facilitatilor regasite in cadrul hotelului Montana e completata de baza de tratament moderna, oferind servicii de kinetoterapie, hidroterapie, masoterapie, electroterapie, termoterapie, impachetari cu namol terapeutic, bai minerale carbogazoase si bicarbonate, mofete si solarii. Toate tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului specializat, fiind recomandate persoanelor cu afectiuni cardiovasculare, digestive, hepato-biliare si metabolice. Dispunand de restaurant propriu unde sunt servite mancaruri alese din bucataria internationala, Hotel Montana ofera doua baruri – unul de zi si unul de noapte, cu decoruri imbietoare si servind bauturi pentru toate gusturile. De asemenea, unitatea beneficiaza de lift, de parcare proprie supravegheata, teren de sport si sauna, masaj, frizerie, coafor si o frumoasa piscina acoperita care constituie atractia complexului. Unitatea beneficiaza de o sala de conferinte (40 de locuri) echipata conform standardelor internationale, potrivita atat pentru organizarea de evenimente de firma cat si pentru intalniri de afaceri si conferinte stiintifice.

Facilitati camere
Camerele in regim double si cele 4 apartamentele din cadrul complexului sunt prevazute cu balcon si baie proprie cu dus si dispun de radio, TV cablu, telefon, mini-frigider si mobilier confortabil.

Localizare
Hotelul Montana este localizat in partea sud-estica a statiunii, in Valea Zanelor, iar o biserica in stil maramuresean domina privelistea turistilor cazati aici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.