Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MR AND MRS WHITE CORFU COUPLES RETREAT (Acharavi) (C)


Descriere

Descriere: Mr and Mrs White Corfu Couples Retreat Adults Only pune la dispozitie un restaurant, o terasa cu sezlonguri si un bar la piscina. Oaspetii se pot relaxa in gradina hotelului.
Localizare: Mr & Mrs White Corfu Couples Retreat este situat in satul pitoresc Acharavi Corfu, la aproximativ 37 km de orasul Corfu si la 35 km de aeroportul international Ioannis Kapodistrias din Corfu. Cea mai apropiata plaja cu nisip se afla la 600 de metri.

Dotari camere: Toate camerele sunt prevazute cu TV plat, seif electronic, Mini frigider. Telefon, uscator de par, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, priza langa pat, ceainic electric,

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, menaj zilnic, bautura de bun venit la sosire, serviciu de administratie, inchiriere de masini si biciclete (contra cost), 1 piscina principala cu apa dulce, 1 jacuzzi cu apa proaspata, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite, bar/restaurant la piscina, doctor (de garda), teren de tenis, spalatorie, serviciul de trezire(la cerere), room service (contra cost)

Web site: https://mrandmrswhitecorfu.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.