Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Traian

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Hotel Traian este situat in Eforie Nord,cu deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m. de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca.500 m. de plaja.

Localizare
Hotel Traian este situat in partea de sud a statiunii, langa gara, pe varianta Eforie Sud - Mangalia.

Distante
- 50 m de Gara Eforie Nord;
- 500 m de Lacul Techirghiol;

Puncte de interes
- Lacul Techirghiol;

Atu-uri hotel
- baza proprie de tratament;

Facilitati
Hotel Traian dispune de urmatoarele facilitati: restaurant amplasat in incinta unitatii cu o capacitate de 300 de locuri, bar de zi, sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri, baza de tratament, piscina acoperita, club, lift, parcare.

Camere
Hotelul se compune din: 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe P+ 9, cu o suprafata de 1550 m/p. Toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; camerele sunt dotate cu televizor, minibar , aer conditionat.

Tipuri camera
Dubla Standard
Garsoniera
Apartament

Dotari camera
Cele 219 camere duble standard si 10 apartamente sunt dotate cu TV, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu, balcon cu geam termopan..

Altele
Baza de tratament cu o suprafata de 1540 mp ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti / zi cu medici specialisti, asistenti B.F.T. si cuprinde bazin-apa incalzita si sarata, cabinete tratamente, sala C.F.M., aparatura B.T.L., aparatura medicala specifica. Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.