Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central


Descriere

Hotelul CENTRAL este locatia perfecta pentru toate categoriile de oaspeti, fiind amplasat intr-o zona linistita, la 500 de metri de Gradina Botanica din Cluj-Napoca.
Hotel CENTRAL ofera cazare in Cluj-Napoca pentru toate tipurile de oaspeti: oameni de afaceri, cadre medicale, precum si turisti dornici sa viziteze orasul.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, birou, articole de toaleta gratuite. Număr total camere: 34 Single: 10 Duble: 21 - 6 camere cu pat matrimonial și 15 camere twin. Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare publica, internet, pastrare obiecte de valoare, camera bagaje, lift, aer conditionat. Servicii: spalatorie, calcatorie, informatii turistice, fax/copiator.
Locatie:
Hotelul este situat in zona centrala a orasului in imediata apropiere a Primariei Cluj-Napoca si a Casei de Cultura a studentior.
Politici:
Check- in: incepand cu ora 15:00. Check- out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
Micul dejun se asigura in salonul de mic dejun.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta pana la 12 ani: gratuit, fara pat suplimentar - 1 copil cu varsta intre 12-18 ani: 58 de lei / zi, cu pat suplimentar - 2 copii (ambii cu varsta pana la 12 ani): unul gratuit fara pat suplimentar si unul 58 de lei / zi cu pat suplimentar - 2 copii (unul cu varsta pana la 12 ani si unul cu varsta 12-18 ani): cel sub 12 ani gratuit fara pat suplimentar si cel cu varsta 12-18 ani 58 de lei / zi cu pat suplimentar.
Facilitati evenimente:
Sala conferinta: capacitate de 90 de persoane, echipata cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, retroproiector, DVD player, Hi-Fi audio system, sistem de videoconferinta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.