Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol


Descriere

Hotel CAPITOL, situat intr-o curte linistita ofera servicii de cazare in centrul orasului Cluj Napoca la tarife avantajoase. Hotel CAPITOL este locul ideal de cazare în Cluj daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, daca sunteti in vacanta, fie ca sunteti singur, cu partenerii de afaceri, sau cu familia.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Numar total camere: 20 Single: 5 Duble: 15 - 7 camere cu doua paturi si 8 camere cu pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, aer condtionat. Servicii: servicii de catering, spalatorie, calcatorie, fax/copiator.
Locatie:
Hotelul CAPITOL este situat la cateva minute de mers pe jos fata de principalele institutii publice, banci, spitale si clinici.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 13:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul de mic dejun.
Facilitati evenimente:
Salonul de mic dejun poate fi transformat intr-o sala cu capacitate de 30 locuri dotata cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.