Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ApartHotel Gutinului


Descriere

Aparthotel GUTINULUI este prima locatie din Cluj-Napoca dedicata prin constructie apartamentelor de inchiriat in regim hotelier. Preluarea cardului de acces se va face la receptia Hotelului Capitolina City Chic, situat la o distanta de 600 de metri, Str. Victor Babes nr. 35. Acces in cladire prin interfon conectat in fiecare apartament.
Aparthotel GUTINULUI este prima locatie din Cluj-Napoca dedicata prin constructie apartamentelor de inchiriat in regim hotelier. Este perfecta pentru oamenii de afaceri care doresc mai multa libertate, mai multa independenta, mai mult spatiu si mai mult confort, toate la cel mai bun pret din oras.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cu 120 de canale digitale, frigider, seif, baie cu cada, baie cu dus, bucatarie - complet utilata si dotata cu vesela, tacamuri, pahare, cesti, oale pentru gatit, plita electrica, balcon - in apartamente, internet, uscator de par, acces cu cartele magnetice. Numar total camere: 10 Apartamente: 4 - Apartamentele sunt compuse din living, bucatarie si dormitor. Studiouri: 6 - Studiourile sunt compuse din dormitor si bucatarie.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, parcare publica, internet - wireless, aer conditionat, acces in cladire prin interfon conectat in fiecare apartament, supraveghere video, curatenie in camere si schimbare lenjerie si prosoape la 3 zile sau la cerere.
Locatie:
Aparthotel GUTINULUI este situat in plin centru al municipiului Cluj-Napoca, pe strada Gutinului nr. 5. La cateva minute de mers pe jos se afla Piata Unirii, Catedrala Sf. Mihail, Primaria Cluj-Napoca, Gradina Botanica, Teatru National, precum si numeroase banci, spitale si clinici.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 13:00. Check-out: pana la ora 12.00.
Servicii masa:
Aparthotel GUTINULUI nu detine un restaurant propriu, insa dispune de salonul de mic dejun din incinta Hotel Capitolina City Chic, situat la doar 5 minute de mers pe jos, unde se poate servi un mic dejun copios, in regim de bufet suedez - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.