Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Leonida


Descriere

Situata in centrul vechiului cartier Zamora din Poiana Tapului la cativa kilometri de orasul Busteni si de partiile de pe Valea Prahovei, vila este un pretext elegant de respiro, fie ca iti doresti un moment de contemplatie, un pahar de vin intr-o companie placuta sau plimbari pe solicitante trasee de munte.
Vila Leonida a fost construia in anul 1938 dupa proiectul arhitectului Alfred Popper, reprezentant al curentului artistic care se naste la rascrucea secolelelor 19-20, Jugendstil, pentru generalul Paul Leonida, membru marcant al unei familii cu influente puternice in viata romaneasca din perioada interbelica. Intr-un cadru de o frumusete atemporala, cladirea, in prezent restaurata, pastreaza arhitectura originala care imbina elemente de stil bizantin, brancovenesc si rustic.
Descriere camere:
Vila Leonida isi primeste oaspetii in unsprezece camere spatioase dintre care: • 4 Camere Duble Superioare • 5 Camere Duble Standard • 1 Garsoniera • 1 Apartament Toate camerele sunt mobilate elegant oferind atmosfera distinsa a caselor boieresti din perioada interbelica ce satisfac cu siguranta cele mai inalte standarde oferind o priveliste panoramica asupra muntilor Bucegi. Toate camerele au: minibar, aer conditionat, cablu TV, radio, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, produse de toaleta, seif,internet gratuit wireless, linie telefonica directa.
Descriere facilitati:
TRANSFER: GARA BUSTENI–HOTEL / HOTEL–GARA BUSTENI – serviciu gratuit
Servicii masa:
Se asigura in cadrul restaurantul La Cerdac din incinta vilei unde gasiti o colectie impresionanta de vinuri nobile , care insotesc cele mai alese mancaruri din bucataria traditionala si internationala, savurate in saloanele cu alura interbelica.
Facilitati copii:
Loc de joaca exterior
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta (Salonul Leonida) este un spatiu generos și discret, construit recent și gândit ca o extensie modernă a vilei, capabil să primească 50-60 de oaspeţi, cu ferestre mari, care parcă aduc muntele mai aproape, cu pereţi din lemn atent prelucrat, este ideal pentru sesiuni de team building, conferinţe, reuniuni, evenimente de familie sau petreceri cu prietenii. Puteti sa aveti la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru un eveniment de neuitat la Salonul Leonida, de la gustări delicioase sau preparate culinare rafinate, stropite cu băuturi fine, la instalaţii multimedia pentru prezentări sau pentru petreceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.