Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel CUBIX este un hotel elegant de 4 stele, cu o arhitectura contemporana. Este locul ideal pentru calatoriile de afaceri, pentru petrecerea concediului sau pentru organizarea diferitelor evenimente.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu cada - si dus, internet, uscator de par, telefon, jacuzzi in camerele executive. Numar total camere: 57 Duble: 57 - standard, superior si executive.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - pentru mic dejun si bar bistro 80 locuri, parcare proprie - supravegheata video, internet, receptie deschisa nonstop, lift, seif, camera de bagaje, aer conditionat. Servicii: room service, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, birou de turism.
Locatie:
Hotelul CUBIX este situat la 3 km de centrul vechi al Brasovului la iesirea spre Bucuresti si 100 de metri de Business Park, intr-o zona extrem de accesibila.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu cu meniu clasic international. Restaurantul este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 100 de locuri, dotata cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, conexiune internet. Hotelul dispune si de sali de sedinte cu o capacitate de 10 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.